Hjem>Vår arbeidsmetodikk

Vår arbeidsmetodikk

Din helse fortjener godt håndverk
Hos oss, blir du tatt imot av våre resepsjonsmedarbeidere. Du møter så en av våre ortopediingeniører som tar mål, skanninger, og eventuelt avstøpninger til hjelpemidler. I våre produksjonslokaler blir hjelpemidlene fremstilt av dyktige teknikere. De behersker mange ulike materialer og fremstillingsmetoder. Det støpes, termoformes, slipes og freses. Vi bruker tre, metall, karbon, glassfiber og ulike plastmaterialer.

Tilpasning av hjelpemidler

De fleste hjelpemidler lages individuelt til den enkelte bruker, basert på mål, gipsmodeller eller skanninger. Hjelpemidlene prøves, tilpasses og justeres av ingeniør og tekniker – i tett samarbeid med pasienten. Noen hjelpemidler tilpasses og leveres på første eller andre konsultasjon, andre hjelpemidler krever flere konsultasjoner før de er klare.

Etter at hjelpemiddelet er levert til brukeren, er det ikke uvanlig at det er behov for justeringer. Det kan hende at brukeren oppdager at det som fungerte bra på klinikken, ikke fungere like bra hjemme eller på jobb. Vi foretar da ytterligere justeringer av hjelpemiddelet.

Betalingsordninger

Priser for de ulike ortopediske hjelpemidler varierer avhengig av om kunden har en gyldig legeerklæring eller ikke.

Kan vi hjelpe deg?

Vi har kort ventetid – ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for å hjelpe deg.

Timebestilling

Man trenger ikke henvisning fra fastlege for å bestille time hos oss.

Nyttige linker

Brukeropplevelser

Jeg er veldig fornøyd med den hjelpen og støtten jeg får hos BT Ortopedi. Alltid veldig service innstilte og hjelpsomme. Jeg har fått god hjelp til fotsenger i over 10 år og nå har jeg fått ankelortose. Utrolig hva de får til. Tusen takk for god hjelp.

Ulf E Larsen, spesiallaget ankelortose i prepreg (karbon) + spesialsko og fotsenger

Jeg ble godt mottatt og er fornøyd med servicen. De svarer alltid fort hvis jeg har noen spørsmål og er dyktige fagfolk.

Ole Halvard Brekke, Protesebruker