Hva var viktig i prosessen med å velge et nytt navn?

Bedriften har en lang historie, og ble stiftet i 1990. Det var viktig med et navn som tar vare på historien, samtidig som det stemmer overens med dagens tjenester og verdier. Navnet skulle også være unikt og lett å huske. Med navnendringen ønsket vi også å fornye oss med ny logo, profil og nettsider.

Hvordan kom vi fram til BT Ortopedi?

Ortopedi sier seg selv – ortopediteknikk er vår bransje. Helt fra etableringen har filosofien vært å bruke teknologi i kombinasjon med godt ortopedisk håndverk for å lage hjelpemidler til våre pasienter. Faget vårt er en kombinasjon av teknologiske nyvinninger og solide håndverkstradisjoner. Vi kan skanne og modellere digitalt. Modeller kan 3D-printes og freses ut. Vi kan også ta en gipsavstøpning og fremstille hjelpemidler mer tradisjonelt. Ofte bruker vi en kombinasjon av moderne og tradisjonelle metoder.

Nye krefter inn på eiersiden

Med nytt navn og logo starter BTO også på et nytt kapittel. Karl-Tomas Lyngroth trekker seg nå gradvis tilbake. Audun Hildre Schevik, Christopher Alan Greenway og Nils Botnmark, alle ortopediingeniører, har kommet inn på eiersiden sammen med Karl-Tomas. Audun har jobbet i BTO i over ti år, Chris og Nils begynte i BTO i 2021. Alle tre har mellom 15 og 20 års erfaring som ortopediingeniører

Hvordan ser fremtiden til BT Ortopedi ut?

Vi er optimistiske. Vår kapasitet har økt. Vi har fått inn flere kompetente ingeniører, og vi har et godt ortopediteknisk fagmiljø. Dessuten, alle som jobber i firmaet er glade i faget, og utveksling av kompetanse mellom ansatte gir våre pasienter gode produkter.

Relaterte nyheter